Jeg liker å se silhuetten, gjenkjenne den slentrende gangen, se deg før du egentlig er her. Før du ser meg. Suge til meg rytmen i stegene som beveger seg rolig, men bestemt mot meg. Se at du har brettet opp kragen på losjakken så nybarberte kinn holder varmen en kjølig høstdag.

Og regnvær er en god unnskyldning for å gå tett ved siden av deg under en liten paraply. Og vite at du antagelig har lyst til å kysse meg og at armen som så vidt berører meg kanskje ikke var helt tilfeldig, men at det fremdeles er tid til å lengte. Og at tiden er flyktig når det er mye å snakke om. Og du hvisker meg kilende i øret midt under en film og sier at du blir sjenert når de kliner på filmen…
Sjenert? Hva er det, sier jeg med trillende latter og tenker på  uttrykket ditt da jeg tok deg med på en kunstutstilling for å se bilder av halvnakne damer henge ned fra taket i nøysomme danderte posisjoner. Sjenert, du liksom!
Det var det jeg tenkte da. Jeg lengter fremdeles, selv om jeg vet hvordan du smaker. Eller kanskje nettopp derfor…

Fordi vi ler begge på alle de gale stedene
Og jeg elsker å høre den rå latteren din
Og distraherer deg med å krype litt nærmere i armkroken og ser hvor mange ord du klarer å si før du kysser meg igjen?

Jeg har egentlig en liste av ting som skal gjøres. Men det kan sikkert vente til i morgen… Først må jeg i hvert fall sende en sms og minne deg på at baken min ser bra ut mellom dine hender.

Så deilig avslappet at jeg ikke klarer å gjøre noe fornuftig… Fordi jeg fremdeles kjenner sporene etter dine fingertupper som gjør meg yr og rolig på samme tid.
Taste me! Feed me! Cause I´m hungry…

Jeg slikker meg fornøyd rundt munnen og husker fremdeles smaken av tomatsausen som du har gjort akkurat passe rund med et lite innslag av honning og er fascinert over at du vet ting som at hvitløksfedd skal legges i gryten på slutten slik at de beholder mest mulig av smak og mykhet. Og jeg bidrar så godt jeg kan på kjøkkenet, i hvert fall er jeg flink til å smake på sausen… og biter litt forsiktig i nakken til kokken…hehe

Du passer så godt til å være slentrende. Spesielt når jeg ser at du går mot meg.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende