Nei, jeg har ikke avlagt et nyttårsløfte om å slutte å røyke… Prøver meg heller ikke på en hvit uke eller
måned… Jeg må bare innse at jeg har klart å bli ganske avhengig av en kjekk kar som pjusker meg i håret og hvisker mer eller mindre søte ting i øret mitt… og når han har klart å overbevise meg om at å våkne opp ved siden av ham er en svært god start på dagen, så stikker han av til utlandet og lar meg overleve den kalde norske vinteren alene?!!!

 

Ok, stikker av er kanskje en overdrivelse. Og jeg kan egentlig ikke klage over at han har takket ja til prosjektarbeid i det store utland siden jeg fint kunne funnet på å gjort noe lignende selv… dessuten takket han ja til jobben før jeg kom inn i bildet. Men uansett, jeg må klare meg uten deilige kyss i l lang tid fremover… og det er vanskelig!!!!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaarg!

 

Det ironiske er at han jobber i samme by som jeg har jobbet i tidligere og bor i et leilighetskompleks som
jeg var på omvisning på denne tiden i fjor. Verden er liten! Jeg kan fortelle ham hvilke butikker han bør gå i, hvor de har den beste maten, og se for meg at han drikker øl på et av mine stamsteder… *sukk*

Han har fått streng beskjed om å holde seg unna søte backpacker-damer og lokale skjønnheter! Jeg har heldigvis spioner i byen som kan holde ham under oppsikt….hehe

 

Ok, hva skal jeg finne på for å bli kvitt abstinensene mine? Finnes det et plaster som kan lindre mitt sug etter å hive meg på første fly nedover? Bør jeg finne meg en ny tidkrevende hobby? Gode forslag tas i mot med takk!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende